推广 热搜: gt;  学科学习方法  学习方法  脑力开发  各学科学习方法  学习啦——方法网  学习啦——考试网  记忆力  资讯  高中学习方法 

小学五年级英语下册期末检测卷及答案

   日期:2020-02-13     来源:www.zhixueshuo.com    作者:智学网    浏览:454    评论:0    
核心提示:  小学五年级学生在学习英语时要明白,学习英语就是为了说英语,平日没事肯定要多说。学习啦我们在此整理了小学五年级英语下册

  小学五年级学生在学习英语时要明白,学习英语就是为了说英语,平日没事肯定要多说。学习啦我们在此整理了小学五年级英语下册期末检测卷及答案,供大家参阅,期望大家在阅读流程中有所收获!

  小学五年级英语下册期末检测卷

  一.看图片,选词组,请将序号写在相应括号里。

  A. February B.fight C.get up D. summer E.do an experiment

  二.找出不一样类的单词。

  1.A.morning B.evening C.dinner D.afternoon

  2.A.usually B.best C.often D.sometimes

  3.A.drink B.trunk C.swing D.fight

  4.A.December B.February C.Sunday D.May

  5.A.second B.eighth C.fifth D.which

  6.A.swim B.play C.noon D.skate

  三.请你为下列图片选择正确的词组,注意书写规范

  四.按需要完成下列各题

  1.September_________ 2.third____________

  3.one_________________ 4.run______________

  5.leaf___________________ 6.butterfly______________

  7.are not ___________ 8.writing_________

  9.November_________ 10.spring_________

  五.火眼金睛,选出最好选项。

  1. ----Whats your favourite season?

  ---____________

  A.I like fall best. B. February is my favourite. C. I swim in summer.

  2. My parents usually get up ________ 6:40.

  A.on B. in C. at

  3 . ----Whats the date today?

  ----____________

  A.Its Tuesday. B. Its cool C. Its April 1st.

  4 . ----Is Amy answering the phone?

  ----____________

  A. Yes, he does. B. No, she is writing a letter. C. No, he isnt.

  5. August is the ________ month of the year.

  A. seven B. ninth C. eighth

  6. ---- What is Mike doing?

  ---- He ____________

  A. running B. swims in the river C. is walking

  7. ----______ do you like summer?

  ----______ I can swim in the river.

  A. Why, Because B. Why, And C. Which, Because

  8. There is a call ____ you.

  A. for B. on C. at

  9. ----__________?

  ----They are listening to music.

  A. What do they do? B. What are you doing? C. What are your grandparents doing?

  10. Apples are sweet _______ fall.

  A. on B. in C. at

  11.---Can you see the monkeys ?----__________________.

  A. Yes ,I can. B.Yes , she is . C.No, I dont.

  12.Do an experiment _____ ,please.

  A. me B. I C. my

  13.Amy is playing_______ piano , but Chen Jie is playing ______ chess .

  A.the ; the B. the ; / C. / ; the

  14.Come and have a look _______ the ants .

  A. on B.at C. in

  15.My mom ______ cooking. I ____ reading . We ______ busy now .

  A.is ; is ;are B. is ;am ; are C. am ;is ;are

  六.英汉互译。

  1.have English class__________ 2.弹钢琴__________________

  3.collect leaves _____________ 4.五月____________________

  5.climb mountains____________ 6.采摘树叶 _______________

  7.eat breakfast______________ 8.捉蝴蝶_________________

  9.over there ______________ 10.去远足________________

  七.将单词依据提示归类。

  A. spring B. March C. elephant D.walking E.lion F.January G.swinging H.summer I.flying J.April K.tiger L.winter

  1.季节_______________________ 2.月份_______________________

  3.动物_______________________ 4.目前分词___________________

  八.句子配对,找出最好应答语。

   1. What do you do on the weekend? A. No, Im going hiking.

   2. When is Childrens Day? B. Im doing homework.

   3.Which season do you like best? C. June 1st.

   4. Are you climbing the mountain? D. Winter. I can play with snow.

   5. What are you doing? E. I often do homework and go hiking.

  九.情景反映

  1.打电话时,你想说自身是张鹏,你应该这样说:____________

  A.Hello!This is Zhang Peng . B. Hello!I am Zhang Peng .

  2.当你想问你在做什么的时候?你应该说:__________________

  A.Who is she ? B.What is he doing. C. What are you doing ?

  3.你想问对方啥时候过生日,你应该说:_________

  A.When is your birthday ? B.When is your mothers birthday ?

  4.你想说大象正在喝水,你这样说:__________________

  A.The elephant is taking a bath . B. The elephant is drinking water .

  5.你问老虎真的会游泳吗?你这样问:_______________

  A. Can tigers really swim ? B. Tigers can swim .

  十.给下列句子找到自身的位置。

  1.Hes in the woods .

  2.Yes , he is . They are playing together .

  3.Where is Zhang Peng ?

  4.Is John playing chess ,too ?

  5.No, he isnt .He is playing chess.

  6.Is he taking pictures ?

  十一.阅读欢乐岛。

  

  Mike: Hello. This is Mike. Is that Wu Yifan?

  Wu: Yes, this is Wu Yifan. What are you doing, Mike?

  Mike: Im watching TV. What are you doing? And how is everybody doing?

  Wu: Just fine. Im doing the dishes. My father is writing an e-mail in the study. My mother is sweeping the floor. And my brother is playing chess with my sister.

  Mike: What do you do on the weekend?

  Wu: I visit grandparents and go shopping.

  Mike: Do you want to go to the nature park?

  Wu: Sure. What time?

  Mike: At 1:30.

  Wu: OK. See you later.

  Mike: Bye.

  依据短文内容,判断正误。.

   1. Wu Yifan is watching TV and Mike is doing the dishes.

   2. Wu Yifans father is writing an e-mail in the bedroom.

   3. Wu Yifan visits grandparents and goes shopping on the weekend.

   4. Wu Yifan wants to go to the Childrens Park at 1:30 with Mike.

  

  My name is Amy. Im from Canada. I usually get up at 6:30, and I often go hiking on the weekend. I like spring best. Its windy and warm. And I like winter, too. Because my birthday is in December, and I can play with snow. Today my parents are going shopping. My brother is swinging in the garden. Im watching TV. Do you want to be my friend. My QQ is 408981124, and my telephone number is 6678115.

  依据短文内容,选择正确答案。

   1. Amy often goes hiking______.

  A. on Sunday B. in spring C. on the weekend.

   2. Which is Amys favourite season?

  A. Spring. B. Winter. C. Spring and winter.

   3. ----Why does Amy like winter?

  ----Because_______.

  A. her birthday is in December B. she can play with snow C. A and B

   4. Is Amys brother going shopping?

  A. Yes, he is. B. No, he isnt. C. Yes, he is swinging in the garden.

   5. Whats Amys telephone number?

  A. 408981124 B. 6678115 C. 408981124 and 6678115

  小学五年级英语下册期末检测卷答案

  一.E B C D A

  二.C B B C D C

  三.省略

  四.1.Sept. 2. 3rd 3.first 4.running 5.leaves 6. butterflies 7.arent 8 . write 9.Nov. 10.summer/fall/winter

  五.1.A 2.C 3.C 4.B 5.C 6.C 7.A 8.A 9.C 10.B 11.A 12.A 13.B 14.B 15.B

  六.1.上英语课 2.play the piano 3.采集树叶 4.May 5.爬山 6.pick uo leaves 7.吃早饭 8.catch butterflies 9.在那边 10.go hiking

  七.1A H L. 2.B F J 3. C E K 4.D G I

  八.ECDAB 九.ACABA 十.261543 十一.FFTT CCCBB

  点击下一页查询小学五年级英语下册期末检测卷答案

 
打赏
 
更多>大智教育相关文章
0相关评论

推荐图文
推荐大智教育
点击排行
网站首页  |  关于我们  |  联系方式  |  使用协议  |  版权隐私  |  网站地图  |  排名推广  |  广告服务  |  积分换礼  |  网站留言  |  RSS订阅  |  违规举报
智学网-大智教育,好的学习方法与技巧指导,我要自学网站